No embrutis la font de la que beus.

Plum Blossom International Federation

 

L'escola Plum Blossom és un òrgan col·laborador del Club Esportiu de Lluita Suau i Amable amb ample autonomía.

L'escola s'estructura a partir de l'ensenyament del Sifu de taitxitxuan: Manuel Joseph. L'escola ha estat reconeguda pel GM Wong, Doc-Fai com a president de la Plum Blossom International Federation de la qual forma part.

A l'escola s'ofereix un programa complert de taitxitxuan segons la transmissió de la família Yang diversos mètodes de txikung d'arrels diverses orientats a la salut i algunes formes de xòilifat de tradicions diferents què es consideren adequades pels nostres alumnes i la porta d'entrada a aquests sistema que és un compendi de les arts marcials xineses, shaolin, així com del sistema d'esgrima de Wudang. Tantmateix hi ha l'opció de seguir el camí del taitxí modern orientat a la competició.

L'escalafó dins l'escola ve determinat per l'antigüitat. Amb independència de les fites assolides per cadascú, que depenen de les qualitats innates, l'edat i la salud, doncs tots donem el màxim que podem, el alumnes més antics han estat el model que hem seguit quan hem començat. Els alumnes veterans han de ser un model pels novells.

El Club Esportiu de Lluita Suau i Amable, amb la finalitat de facilitar la pràctica als seus socis de les modalitats esportives recollides als seus estatuts ofereix una activitat ordenada de pràctica d'aquestes.

Paraules del Mestre Doc Fai Wong

 

 

Programa   Graus   Mestres   Apunts  Normes

La flor de la prunera (prunus mei) es el símbol de la resistència en front de l'adversidat. Quan el Hivern és més cru, es pot veure al mig de la neu la flor de la prunera. És el símbol de l'instant màgic en què el màxim Yin esdevé Yang, el llindar de la Femella misteriosa, arrel del Cel i de la Terra.Oda a la Flor de la Prunera.
A la manera de Bu Suan Zi

En llegir l'Oda a la Flor de la Prunera de Lu Yu vaig escriure aquestes línies:

Vent i pluja acomiaden la primavera que enceta, la neu que revola, saluda el seu retorn.
Sobre el penyal, on immensos caramells dominen, s'obre encara una flor plena de gràcia.
Plena de gràcia, però no pretén per a si la primavera, es contenta amb anunciar la seva presència.
Quan les flors de la muntanya s'obren plenament, se la trobarà enmig de totes elles rient.

Mao Zedong desembre 1961

 

Ensenyament de Daichi al samurai Kikuchi a la neu

El cel es desintegra i es transforma en pols,
La gran terra es torna tranquila i ningú pot veure-la.
L'arbre sec fa que floreixi bruscament la seva única flor.
Trucant de nou una primavera més enllà de la història.

 

"La Flor de la Prunera" és una melodia suau i antiga. El seu títol en xinès és Mei Hua Sant Nong, Mei Hua significa flor de prunera, mentre que Sant Nong indica que la melodia principal es repeteix 3 vegades. La música descriu la fermesa de la flor de prunera, que es manté bella i dreta encara durant el cru hivern. Aquesta melodia és una dura prova per als flautistes, ja que és difícil d'interpretar.