L’ensenyament de tai-txi-txuan i txi-kung és a càrrec de sifu (mestre) Manuel Joseph que dirigeix el Club Esportiu de Lluita Suau i Amable, membre de la Plum Blossom International Federation que presideix el Grand Master Doc-Fai Wong i es desenvolupa a l’Escola Budo Sensei dirigida per Sihan Ernest Lasheras.

Donat que el centre és de tradició japonesa s'utilitzen alguns termes d'aquesta tradició.

Uniformitat: Taiji Fu. Top. Casaca Blanca amb ribets vermells, alternativament, casaca de màniga llarga Tang, de fil, blanca i llisa o samarreta esportiva sense coll i de màniga curta,  sense cap altre distintiu que els de la PBIF i del CE de lluita suau i amable. Pantaló bombatxo negre que oculti el turmell, sense cap distintiu. Faixa blava amb el serrell del grau corresponent. Sabatilles de tatxí negres.

Higiene: Donat que al dojo (gwon) es practica sobre tatami cal calçar mitjons o sabatilles de tatxí d’ús exclusiu a l’entorn del tatami es a dir a partir del sabater. En concret el calçat no entrarà en contacte amb el sol del vestuari.

Seguretat: Abans de creuar una sala a la que s’estigui practicant caldrà esperar a que el responsable de la pràctica doni pas o que els practicants s’aturin.

Respecte: Tothom tractarà amb respecte als demés membres de l’escola siguin de la disciplina que sigui. Es saludarà en silenci als mestres, cinturons negres i graus superiors.  Sempre es correspondrà a una salutació.

Entrada i sortida: En entrar a la sala es farà la venia tres cops i finalment es saludarà a l’alumne més antic o al Sifu si hi és. Si la pràctica ja ha començat caldrà esperar a que el Sifu permeti la incorporació a la pràctica. Al sortir de la sala es farà el mateix. El primer en sortir sempre serà el Sifu al que s’haurà de saludar.

Disposició a la classe: El alumnes es disposaran per ordre de grau i antiguitat de major a menor  de davant a darrere i de dreta a esquerra front al sifu.

Durant la classe: No es mantindrà cap conversa. Només es farà el que indiqui el Sifu. Qualsevol consulta es farà i s’atendrà pel Sifu al que es farà una venia al fer-la i un altre al rebre resposta. Qualsevol correcció personal per part del Sifu s’agrairà amb la venia.

Armes: Sempre estaran controlades i mai es tocarà un arma que no sigui pròpia sense l’autorització del propietari.

Diferències culturals: L'Escola Budo Sensei és una escola de tradició japonesa mentres que L'Escola Plum Blossom és una escola de tradició xinesa. Entre les dues cultures hi ha diferències que hem de tenir en compte.